
سولفات باریم یک ترکیب فلزی است که به عنوان یک عامل مات کننده در محصولات آرایشی و بهداشتی عمل می کند و در غلظت های تا 37 درصد، هم در محصولات پاک کننده پوست و مو که با آب شسته و شسته می شوند و هم در محصولاتی که برای ماندگاری طولانی مدت در نظر گرفته می شود، استفاده می شود. تماس مدت دار با مو و پوست در این راستا، سولفات باریم بی خطر در نظر گرفته می شود و هیچ گونه نگرانی در مورد سمیت قابل توجهی ندارد.
.jpg)
سولفات باریم یک نمک معدنی است که در طبیعت وجود دارد. به عنوان یک ماده آرایشی، از فرم مصنوعی برای جلوگیری از ناخالصی های اسید سولفوریک تحریک کننده پوست استفاده می شود. این ماده روی محصولاتی مانند کرمها و لوسیونها اثر میگذارد، اما معمولاً در محصولات آرایشی غیرآبی مانند رژ لب، رژگونه و ریمل استفاده میشود، زیرا به افزایش عمر رنگدانههای آرایشی کمک میکند.
سولفات باریم با جلوگیری از هدر رفتن آب از بالاترین لایه های پوست در بهبود سد پوستی نقش دارد.
به طور کلی از روش پلاسمای جفت شده القایی (ICP) در آنالیز باریم مطابق با استانداردهای بین المللی استفاده می شود. در این روش مشخص می شود که آیا باریم در نمونه آزمایش شده وجود دارد یا خیر و اگر وجود دارد چند ppm است. در همین حال، آنالیز فلزات باریم با توجه به تقاضای خاص انجام می شود.
سازمان ما، مجهز به تجهیزات تکنولوژیکی گسترده و کارکنان آموزش دیده و باتجربه، مدرنترین روشها را در فرآیندهای آزمایش و تجزیه و تحلیل خود به کار میگیرد و استانداردهای ملی و بینالمللی و همچنین مقررات قانونی جاری را رعایت میکند . در میان آزمایشهای متعدد انجام شده در این حوزه، خدمات آزمایش باریم (Ba) به عنوان بخشی از تجزیه و تحلیل عنصری ارائه میشود.
