Bestemmelse af mineraloliefri

Bestemmelse af mineraloliefri

Mineralolie er en klar og lugtfri væske og er en almindelig ingrediens i en række kosmetiske og personlig plejeprodukter. Mineralolie udvindes af højt raffineret, renset og forarbejdet petroleum.

Bestemmelse af mineraloliefri

Mineralolie i kosmetik og produkter til personlig pleje hjælper med at reducere vandtab i huden og fugter huden. Det er derfor en meget oprenset, mild ingrediens, der bruges i babylotion, kolde cremer, salver og mange andre kosmetiske og personlig plejeprodukter.

Den meget raffinerede, rensede mineralolie, der findes i kosmetik og hudplejeprodukter, tilstopper ikke porerne. På samme tid, fordi det er en inert, stabil forbindelse, er mineralolie effektiv på følsom hud, da den ikke forårsager hudreaktioner eller forringes i varmt, fugtigt klima.

Mineralolie bruges også til fremstilling af nogle basale fødevarer. For eksempel bruges det som bindemiddel eller smøremiddel i gærproduktion. Det anvendes også på korn som hvede, ris, havre og byg for at hjælpe med at holde på støv. Det hjælper også med at forhindre desserter i at hænge sammen.

Mineralolie er en inert, kemisk stabil ingrediens med en lang historie med sikker brug i almindelige topiske applikationer. Mineralolie er tilladt som en aktiv ingrediens i nogle håndkøbsmedicin, herunder hudbeskyttelsesmidler og fugtighedscreme.

I test, analyse, måling og evalueringsundersøgelser udført i vores organisation, overholdes nationale og internationale standarder og gældende lovbestemmelser, og der opnås pålidelige og upartiske resultater. Blandt de talrige test udført i denne sammenhæng er der også mineraloliefri bestemmelsestjenester.

WhatsApp