
روغن معدنی مایعی شفاف و بی بو است و یک عنصر رایج در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت شخصی است. روغن معدنی از نفت بسیار تصفیه شده، تصفیه شده و فرآوری شده به دست می آید.

روغن معدنی موجود در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی به کاهش از دست دادن آب در پوست کمک می کند و پوست را مرطوب می کند. به همین دلیل است که یک ماده بسیار خالص و ملایم است که در لوسیونهای کودک، کرمهای سرد، پمادها و بسیاری دیگر از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده میشود.
روغن معدنی بسیار تصفیه شده و تصفیه شده موجود در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت از پوست منافذ را مسدود نمی کند. همچنین، از آنجایی که روغن معدنی یک ترکیب بی اثر و پایدار است، روی پوست های حساس موثر است، زیرا در آب و هوای گرم و مرطوب، واکنش پوستی ایجاد نمی کند یا بدتر نمی شود.
از روغن معدنی در تولید برخی از مواد غذایی اساسی نیز استفاده می شود. به عنوان مثال، به عنوان چسب یا روان کننده در تولید مخمر استفاده می شود. همچنین در غلاتی مانند گندم، برنج، جو و جو استفاده می شود تا گرد و غبار را حفظ کند. همچنین به جلوگیری از چسبیدن دسرها به هم کمک می کند.
روغن معدنی یک ماده بی اثر و پایدار از نظر شیمیایی با سابقه طولانی استفاده ایمن در کاربردهای موضعی رایج است. روغن معدنی به عنوان یک ماده فعال در برخی از داروهای بدون نسخه از جمله محافظ پوست و مرطوب کننده مجاز است.
در آزمایش، تجزیه و تحلیل، اندازه گیری و مطالعات ارزیابی انجام شده در سازمان ما، استانداردهای ملی و بین المللی و مقررات قانونی قابل اجرا رعایت شده و نتایج قابل اعتماد و بی طرفانه به دست می آید. در میان آزمایشات متعددی که در این زمینه انجام شده است، خدمات تعیین بدون روغن معدنی نیز وجود دارد.
